Tjänster

Vi tar fram enkla eller kompletta förslag inom inredning. Med smarta lösningar kan du få en trivsam miljö hemma eller på jobbet. Rätt färg på väggen och bra belysning är ett par exempel på enkla förändringar som gör stor skillnad i ett rum.

Inredningsförslag för kontor, skolor och ditt hem

Vi hjälper dig med inredning inom skolor, arbetsplatser, heminredning och homestyling. Våra tjänster är inriktade på både privat och offentlig miljö – våra lösningar skapar en hälsosam miljö och rum för att trivas och må bra. Vi hjälper dig finna den röda tråden för rummen eller det tema som du är ute efter.

Vi samarbetar med experter med lång erfarenhet inom arkitektur, akustik, belysning, golv, måleri, snickeri, sömnad – allt som du behöver för ditt projekt. Tillsammans går vi igenom de produkter och tjänster du väljer och bekräftar med dig att allt stämmer innan vi sätter igång med ditt projekt. Vi tar även ansvar för alla leverantörskontakter och ser till att produkterna kommer på plats.

Arbetsplats

Hälsosamma och avkopplande miljöer är viktigt för oss människor. Därför fokuserar vi på akustik, belysning och funktionalitet för att inreda din arbetsplats. Du behöver inte lägga tid på att välja möbler eller färg till väggarna, vi tar hand om det. Vi inreder kontor, konferensrum, lounge, reception, väntrum, klädkammare m.m.

Vi tar emot uppdrag från både små och stora företag och organisationer. Oavsett om du behöver hjälp med ett rum eller ett helt kontorskomplex så kan vi hjälpa dig. Inredningskonsultation en timme kostnadsfritt.

Skolor

Lång erfarenhet som pedagoger gör att vi är specialister på fysiska miljöer för skolor. Inredningen i klassrummet ska anpassas efter vilken typ av undervisning som sker. Vi hjälper dig även med förslag på möblering som är anpassad efter barnens ålder. Vårt fokus är att förbättra klassrummet genom en bra akustik och bra belysning. Då kan barnen prestera bättre eftersom de lättare kan ge och ta emot kunskaper, samtidigt som barnens och personalens hörsel skyddas. Inredningskonsultation en timme kostnadsfritt.

Heminredning

Har du tappat inspirationen eller tycker det är svårt att välja möbler, färg, tapeter, mattor, gardiner m.m.? Kontakta oss! Vi kan också hjälpa dig med ommöblering och val av material eller belysning. Vid det första mötet tar vi mått och bilder samt gör en snabb ritning av rummet. Därefter bokar vi ett nytt möte där vi presenterar inredningsförslaget, efter du har godkänt offerten.

För större renovering av en bostad eller för inredning av kök eller badrum, ring oss för mer information. För privata kunder bjuder vi på en timmes inredningskonsultation för att gå igenom dina behov.

Homestyling

Om du ska sälja eller hyra ut din bostad kommer det alltid att löna sig att investera i professionell homestyling. Vi inreder med era eller våra möbler och inredningsdetaljer som textilier, lampor, växter m.m. Det som behövs tar vi med oss och ställer iordning innan fotografering och visning. Snittblommor och frukt ingår i priset. Priset beror på antal rum i bostaden och vilken omfattning av homestyling du behöver. Inredningskonsultation en timme kostnadsfritt.